• beste prijsgarantie
 • gratis offerte
 • flexibel
 • persoonlijke aandacht
 • beste prijsgarantie
 • gratis offerte
 • flexibel
 • persoonlijke aandacht

Sinds de ontwikkeling van het tuften van kamerbreed tapijt is het inrichten van de huizen in Nederland sterk veranderd. In ieder huis lag tapijt, van de huiskamer tot op zolder. Iedereen wilde comfort en warmte in huis. Gedurende de jaren werd de keuze steeds groter, hoog polig, laag polig, boucle, voor ieder wat wils. Helaas werd de kwaliteit van het tapijt minder door het gebruik van kwetsbare garens.

Business-floors.nl heeft een groot scala aan tapijt kwaliteiten van gerenommeerde fabrikanten, o.a. Lano, Belakos, Parade en Bonaparte. Kamerbreed tapijt in je huis, dat wil toch iedereen !!

comfort klase 3 aaibaarheid tapijt

   Aaibaarheid van tapijt

In de jaren '70 was ook de opkomst van vinylvloerbedekking, of in de volksmond "zeil". Tot begin jaren negentig waren deze 2 type vloerbedekking (tapijt & vinyl) het populairst. In deze periode was de opkomst van het laminaat. Laminaat is momenteel de meest verkochte vloer soort in Nederland. Een laminaat plank is al niet van echt te onderscheiden en door het uitvinden van het kliksysteem is laminaat zelfs een Doe Het Zelf product geworden. In onze "laminaatshop" vindt u een scala aan laminaat kwaliteiten. Beautifloor en Parador zijn enkele merken die wij voeren.

Echter bleef het hier niet bij. Na 2010 gingen fabrikanten de p.v.c. vloer verder ontwikkelen en de opmars van dit product is enorm. De kwaliteit van de huidige p.v.c. vloeren is prijzenswaardig te noemen en de collecties zijn enorm. Business-floors.nl is o.a. dealer van Forbo, Gerflor, Tarkett, Mflor en Belakos. Allen zijn west-europese fabrikanten die topkwaliteit produceren. Tevens hebben we een eigen huismerk waaronder een visgraat-collectie.

licht huishoudelijk gebruik

    Licht huishoudelijk gebruik

Alle fabrikanten hebben europese classificaties voor het gebruik van de betreffende producten. Business-floors.nl hanteert deze classificaties strikt !

Onze Leveranciers


Dersimo

balsan

desso

forbo flooring

mflor

interface

Top 3 best verkochte tapijttegels

 1. Interface Composure
 2. Balsan Take a Walk
 3. Forbo Tessera Serie

Top 3 best verkochte P.V.C

 1. Hebeta Charente Visgraat XL
 2. Balsan Symbiance LooseLay
 3. Forbo Allura DR5

Business-floors

KvK : 59741902
BTW nummer : NL 001679106B40