Skip to main content
  • beste prijsgarantie
  • gratis offerte
  • flexibel
  • persoonlijke aandacht

leveringsvoorwaarden

Business-floors.nl levert ook goederen zonder deze te installeren in zowel Nederland als Belgie. Afhankelijk van de aangeschafte producten en de betreffende leverancier worden de afleverkosten per order verstrekt. Afleveren op de Waddeneilanden is in overleg. Als plaats van leveren geldt het adres dat de opdrachtgever aan business-floors.nl kenbaar heeft gemaakt. De levering geschiedt tot aan de voordeur/benedenverdieping en er dient altijd iemand aanwezig te zijn om de goederen in ontvangst te nemen.

Business-floors.nl neemt geen enkel karpet retour, zowel op maat gemaakt als een vaste maat. Wij nemen ook geen tapijttegels, laminaat, plinten, profielen, ondervloeren of een ander type accesoire retour alsmede op maat gemaakte producten (b.v. gordijnen en zonwering). Tevens worden pakken p.v.c. niet teruggenomen. 

Bij particulier bezoek aan huis berekenen wij € 50,- incl. b.t.w. als zgn. "voorrijkosten". Bij een eventuele order wordt de 50 euro gecrediteerd (dit wordt vermeld op de factuur).

Top 3 best verkochte tapijttegels

  1. Forbo Tessera serie
  2. Balsan Take a Walk
  3. Interface Composure

Top 3 best verkochte P.V.C

  1. Forbo Allura DR5
  2. HeBeTa Rhone XL Plank
  3. Balsan Symbiance LooseLay