Skip to main content
  • beste prijsgarantie
  • gratis offerte
  • flexibel
  • persoonlijke aandacht

Over ons

Business-floors.nl is ontstaan door het samengaan van enkele bedrijven. Door de groeiende vraag vanuit de zakelijke markt is gekozen voor een zakelijke naam. Daarnaast zullen we ook actief zijn op de private markt en de zorg zoals aangegeven op de Home-pagina. Business-floors.nl heeft het predicaat "projectinrichting" en aanbieder van diverse soorten vloeren zoals bijvoorbeeld tapijttegels en p.v.c. vloeren. Ook zijn we gespecialiseerd in kamerbreed tapijt en vinyl, binnenzonwering en overgordijnen en kantoormeubilair. Aangezien tapijttegels en p.v.c. vloerbedekking de meest populaire soorten vloerbedekking zijn voor de zakelijke markt hebben we er ook voor gekozen om van beide producten een "shop" te maken. In deze 2 shops bieden we producten aan van de meest bekende leveranciers zoals Interface, Desso, Balsan en Forbo voor de tapijttegels en Forbo, Mflor en Belakos voor de p.v.c. vloeren. Business-floors.nl levert en plaatst in de gehele BENELUX en is gesitueerd in Breda. Aangezien we vlak aan de belgische grens zitten kunnen we derhalve snel schakelen voor de belgische klanten (we zijn overigens frans- en duitstalig).

Door jarenlange ervaring (meer dan 20 jaar) zijn we in staat u in het gehele stofferingstraject te begeleiden en zijn we gediplomeerd interieur -stylist. Door onze flexibiliteit en het geven van persoonlijke aandacht kunt u zowel bij uw bedrijf als bij u thuis een keuze maken uit ons zeer ruime aanbod producten. Door het bezoeken van (inter)nationale beurzen kunnen we altijd de laatste trends aanbieden. De wensen van de klant staan bij ons centraal.

Ongeacht wensen en smaak kunnen we een ieder bedienen. In het gehele traject wordt u vanaf bestelling tot levering/plaatsing geheel begeleid. Alle vloeren worden professioneel geinstalleerd na een grondige inspectie van de ondervloer en de overgordijnen/binnen zonwering worden professioneel opgehangen. Bij de rubriek "productgroepen" vindt u van ieder specifiek product een uitvoerige uitleg over alle producten.

 

Marc Nijenhuis, eigenaar van business-floors.nl

Nijenhuis Marc De Tapijttegel Specialist

Top 3 best verkochte tapijttegels

  1. Forbo Tessera serie
  2. Balsan Take a Walk
  3. Interface Composure

Top 3 best verkochte P.V.C

  1. Forbo Allura DR5
  2. HeBeTa Rhone XL Plank
  3. Balsan Symbiance LooseLay