Skip to main content
  • beste prijsgarantie
  • gratis offerte
  • flexibel
  • persoonlijke aandacht

ONZE PROJECTEN

kantoorruimte

In deze kantoorruimte is voor beide ramen een verticale jaloezie gehangen in de maat 89 mm van aluminium. De bestaande oude vloer is gestript en geegaliseerd. Als nieuwe vloer koos de klant voor de Gerflor Creation Insight 55 in de lijmversie. Rondom zijn opstaande witte plinten geinstalleerd. De vergaderstoelen hebben een aluminium frame, zwarte stof, viltgeleiders en armdekjes.

 

verduisterende overgordijnen

Het betreft hier een slaapkamer van een zorgappartement. Het gehele appartement is voorzien van de Gerflor Creation Insight 55 in de lijmversie. Aangezien alle overgordijnen moeten voldoen aan de brandnormering is er gekozen voor brandvertragende gordijnen en vitrage van Holland Haag. Het overgordijn is de Specific op 295 hoog en de vitrage de Estate op 140 breed.

 

jasno jaloezien01

Voor deze kantoorruimte werd gekozen voor houten jaloezien van het merk Jasno. Het gaat om een 50mm lamel in de kleur taupe. Alle 11 jaloezien werden in een "halve cirkel" opgehangen.

 

50 mm horizontale jaloezie

In deze woonkamer zijn totaal 6 horizontale 50mm jaloezieen geplaatst aan de achterpui. De lichtgrijze p.v.c. vloer van Gerflor en de matte 50mm lamellen zijn een perfecte combinatie in een modern interieur.

 

moquette tapijt showroom01

Dit autobedrijf wilde in hun showroom een klantenontvangst ruimte creeren en zij kozen voor de Les Best van Balsan in een creme kleur. Deze moquette heeft een schitterende uitstraling.

 

quick step pvc vloer02

De bewoners van dit woonhuis kozen voor alle slaapkamers en 2 overlopen voor de Quick Step Glue+. Alle ruimtes werden geegaliseerd waarna de p.v.c. werd geinstalleerd. Rondom zijn witte opstaande plinten geplaatst. 

 

plisse topdown kantoorruimte

In dit kantoor hangen 8 stuks Duette in de Top Down uitvoering. Elke Duette kan afzonderlijk van elkaar ingesteld worden naar gelang de behoefte. Dus b.v. wel of geen inkijk en hoeveel zon mag er naar binnen schijnen.

 

bertus01

In deze klantenontvangstruimte is aansluitend aan de Balsan Impression een p.v.c. vloer in lijmversie geinstalleerd.

 

louis de poortere traploper

Op beide trappen in dit woonhuis is gekozen voor een traploper van Louis de Poortere. Het betreft hier de Richelieu Escaliers op 70cm breed. Kleur diepzwart. Uiteraard zijn er roedes geplaatst wat dit geheel een prachtig resultaat oplevert.

 

interface tapijttegels bedrijfshal

In deze bedrijfshal werd gekozen voor de Interface Series 1.101 fine gauge boucle tapijttegel met als resultaat een fraaie strakke vloer in een tijdloze kleur.

 

Thermo Fisher 2

In deze vergaderruimte ligt de Incati Country tapijttegel en zijn rondom de vergadertafel deze luxe vergaderstoelen, uitgerust met leder, geplaatst.

 

 installeren marmoleum01

installeren marmoleum04

Bovenstaande 2 foto's geven een impressie weer van het installeren van Marmoleum in een verzorgingstehuis. De procedure is dat dit in 1 dag gebeurt. Oude vloer eruit, dan egaliseren en dan schuren. Uiteindelijk wordt de linoleumvloer geinstalleerd en kan de nieuwe bewoner in de woning. De onderste foto toont de lasfohn om de betreffende lasdraad te kunnen lassen.

installatie marmoleum06          installeren marmoleum03

Installatie van Marmoleum 2.5mm kleur Mist Grey. Totale oppervlakte 185 m2. Deze particuliere eindgebruiker koos voor deze schitterende Marmoleumvloer in hun appartement met vloerverwarming.

 

         006

forbo tessera cloudscape sfeer impressie

Dit kantoor is ingericht met 2 type vloeren, t.w. de Forbo Tessera Cloudscape in de kleur cumulus blue en bij de entree ligt de Forbo Allura Flex Loose Lay vinyl in de kleur Light Rustic Oak. De Cloudscape tapijttegel is onderscheidend en geeft ieder kantoor een sfeervolle uitstraling.

huisartspraktijk forbo allura02   huisartspraktijk forbo allura01

In deze huisartsenpraktijk ligt de Forbo Allura Wood 0.55mm in 2 kleurstellingen resp. de Blue Pastel Oak en de Antracite Weathered Oak. Alle wanden zijn voorzien van 80 mm opstaande wit gelakte plinten. 

002

In de boven- en onderstaande kantoorruimtes liggen enkele kwaliteiten van Interface. Op de bovenste foto en foto's hieronder is de Human Nature te zien. De tapijttegels zijn in "plank" uitvoering met een afmeting van 25cm x 100cm. In combinatie met het behang kunnen we spreken van een zeer geslaagd resultaat.

interface human nature

interface human nature sfeer

Op de bovenste foto zijn 3 types van de Interface Human Nature gebruikt. Op de foto is duidelijk het verloop waarneembaar.

installatie hongaarse punt forbo allura01

installtie hongaarse punt forbo allura02

Bovenstaande 2 foto's tonen het installeren van de Forbo Allura in hongaarse punt uitvoering. De muren worden voorzien van 80 mm opstaande plinten.

modulyss pixel01

modulyss pixel02

modulyss pixel03

Bovenstaande 3 foto's tonen de Modulyss Pixel tapijttegel. Deze vloer is gelegd in een monumentaal pand. De legrichting is Quarter Turn.

 

sfeer-impressie-forbo-alluaproject03project03.jpg

Dit bedrijf koos voor de ontvangsthal voor de Forbo Allura deep country oak en de Innova in tegel vorm. Buiten ligt een Emco Diplomat borstelmat.

 

project06

Het groene vlak is de Balsan Forest tapijttegel, voor een "frisse look".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top 3 best verkochte tapijttegels

  1. Interface Composure
  2. Balsan Take a Walk
  3. Forbo Tessera Serie

Top 3 best verkochte P.V.C

  1. Forbo Allura DR5
  2. HeBeTa Rhone XL Plank
  3. Balsan Symbiance LooseLay