business-floors

  • beste prijsgarantie
  • gratis offerte
  • flexibel
  • persoonlijke aandacht

kantoorruimte

In deze kantoorruimte is voor beide ramen een verticale jaloezie gehangen in de maat 89 mm van aluminium. De bestaande oude vloer is gestript en geegaliseerd. Als nieuwe vloer koos de klant voor de Gerflor Creation Insight 55 in de lijmversie. Rondom zijn opstaande witte plinten geinstalleerd. De vergaderstoelen hebben een aluminium frame, zwarte stof, viltgeleiders en armdekjes.

 

verduisterende overgordijnen

Het betreft hier een slaapkamer van een zorgappartement. Het gehele appartement is voorzien van de Gerflor Creation Insight 55 in de lijmversie. Aangezien alle overgordijnen moeten voldoen aan de brandnormering is er gekozen voor brandvertragende gordijnen en vitrage van Holland Haag. Het overgordijn is de Specific op 295 hoog en de vitrage de Estate op 140 breed.

 

jasno jaloezien01

Voor deze kantoorruimte werd gekozen voor houten jaloezien van het merk Jasno. Het gaat om een 50mm lamel in de kleur taupe. Alle 11 jaloezien werden in een "halve cirkel" opgehangen.

 

50 mm horizontale jaloezie

In deze woonkamer zijn totaal 6 horizontale 50mm jaloezieen geplaatst aan de achterpui. De lichtgrijze p.v.c. vloer van Gerflor en de matte 50mm lamellen zijn een perfecte combinatie in een modern interieur.

 

moquette tapijt showroom01

Dit autobedrijf wilde in hun showroom een klantenontvangst ruimte creeren en zij kozen voor de Les Best van Balsan in een creme kleur. Deze moquette heeft een schitterende uitstraling.

 

quick step pvc vloer02

De bewoners van dit woonhuis kozen voor alle slaapkamers en 2 overlopen voor de Quick Step Glue+. Alle ruimtes werden geegaliseerd waarna de p.v.c. werd geinstalleerd. Rondom zijn witte opstaande plinten geplaatst. 

 

plisse topdown kantoorruimte

In dit kantoor hangen 8 stuks Duette in de Top Down uitvoering. Elke Duette kan afzonderlijk van elkaar ingesteld worden naar gelang de behoefte. Dus b.v. wel of geen inkijk en hoeveel zon mag er naar binnen schijnen.

 

bertus01

In deze klantenontvangstruimte is aansluitend aan de Balsan Impression een p.v.c. vloer in lijmversie geinstalleerd.

 

louis de poortere traploper

Op beide trappen in dit woonhuis is gekozen voor een traploper van Louis de Poortere. Het betreft hier de Richelieu Escaliers op 70cm breed. Kleur diepzwart. Uiteraard zijn er roedes geplaatst wat dit geheel een prachtig resultaat oplevert.

 

interface tapijttegels bedrijfshal

In deze bedrijfshal werd gekozen voor de Interface Series 1.101 fine gauge boucle tapijttegel met als resultaat een fraaie strakke vloer in een tijdloze kleur.

 

Thermo Fisher 2

In deze vergaderruimte ligt de Incati Country tapijttegel en zijn rondom de vergadertafel deze luxe vergaderstoelen, uitgerust met leder, geplaatst.

 

 installeren marmoleum01

installeren marmoleum04

Bovenstaande 2 foto's geven een impressie weer van het installeren van Marmoleum in een verzorgingstehuis. De procedure is dat dit in 1 dag gebeurt. Oude vloer eruit, dan egaliseren en dan schuren. Uiteindelijk wordt de linoleumvloer geinstalleerd en kan de nieuwe bewoner in de woning. De onderste foto toont de lasfohn om de betreffende lasdraad te kunnen lassen.

 

 

 

Onze Leveranciers


balsan belakos flooring modulyss bolon desso forbo flooring quick step mflor interface

business-floors

KvK : 59741902
BTW nummer : NL 140748325B01